Terras Van der Valk Hotel Leiden klimt op naar 28e plek in de Terras Top 100

.

Afgelopen maandag maakte vakblad Misset Horeca de Terras Top 100 bekend en het terras van het Van der Valk Hotel in Leiden heeft de 28e plek behaald. Het terras van Hotel Leiden scoort wederom als beste in Leiden.

Om de ongeveer 400 deelnemers aan de Terras Top 100 te bezoeken, wordt een vakjury samengesteld die de terrassen beoordelen door de ogen van een professional. " Alles is hier boven verwachting. Dit is een Van der Valk in het hogere segment. Goede service, prima prijs-kwaliteitsverhouding, gastvrijheid en goede professionele vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Kwalitatief erg goed", zijn de lovende woorden in het rapport.

Trots op 28e plek
Frans Schohaus, General Manager Van der Valk Hotel Leiden, is zeer tevreden over de sprong die zijn terras maakt in de top 100 lijst. "Vorig jaar behaalde we de 41e plek en dit jaar klimmen we op naar een 28e plek. Ook dit jaar zijn we geëindigd als het beste terras in Leiden en in de provincie Zuid-Holland scoren we zelfs de 2e plaats. Het terras aan de Oude Rijn is ook echt de trots van ons bedrijf. Samen met ons enthousiaste team werken we er hard aan om onze gasten uitstekende service en kwaliteit te bieden die gelukkig ook in dit rapport naar boven komt", aldus Frans Schohaus.

 

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief