Hudson Bar & Kitchen opent nieuwe vestiging in Leiden

.

Een stukje hip USA op de gerestylede Nieuwe Beestenmarkt

Na een maandenlange verbouwing opende deze maand Hudson Bar & Kitchen aan de Leidsche Nieuwe Beestenmarkt. De gigantische raampartij en het zonnige terras bieden een sfeervol uitzicht op de levendige omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden neemt Hudson Bar & Kitchen bezoekers mee langs een culinaire trip dwars door de USA. De Amerikaanse invloeden vertalen zich door in food classics, een amicale service, royale gerechten en een classy style. Kortom: The All American Experience tijdens een gezellige borrel, smaakvolle lunch én diner.

Het restaurant is compleet gestyled met Amerikaanse accessoires zoals comfortabele lederen chesterfields, club verlichting en buffelhuiden. Kunstenaar Tinus Teder heeft zijn artistieke talent de vrije loop laten gaan in humoristische kunstwerken en voorzag een brickwall van een stevig staaltje graffiti art.

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in het Statenkwartier te Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Vestigingen volgden in Naaldwijk, Rotterdam, Noordwijkerhout, Almere, Zoetermeer, Den Haag en Kijkduin. In Voorschoten wordt in september vestiging tien geopend.

Hudson Bar & Kitchen | Elke geopend vanaf 10.00 uur
Nieuwe Beestenmarkt | https://www.facebook.com/HudsonLeiden/
2312 CG Leiden | http://www.restauranthudson.nl| leiden@restauranthudson.nl

Als lid van BV Leiden bent u van harte welkom om op de openingsborrel aanwezig te zijn....

Hudson leiden

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief