SPARK ‘Speed-Meet’ zoekt werkgevers

Het MVO platform SPARK organiseert donderdag 15 maart een 'Speed-Meet' bij AREA071 in Leiderdorp. Werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de regio Leiden ontmoeten elkaar die dag. De werkzoekenden bestaan uit mensen (jong en ouder) die momenteel een uitkering hebben, statushouders en mensen met een lichte beperking.

Tijdens de 'Speed-Meet' worden de werkgevers en werkzoekenden direct aan elkaar gelinkt voor een gesprek van 10 minuten, zodat de kans op een match het grootst is, de gesprekken zijn uiteraard vrijblijvend. Na afloop vindt een netwerkborrel plaats voor de aanwezige ondernemers.

Voor dit evenement zijn we opzoek naar bedrijven die vacatures hebben in de volgende branches: Horeca, transport, productie, installatietechniek, schoonmaak, administratie en zorg. Indien u wilt deelnemen dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar info@sparkmvo.nl. Deelname aan dit evenement is gratis.

De SPARK 'Speed-Meet' wordt georganiseerd in opdracht van de Gemeente Leiden, met steun van Holland Rijnland en in samenwerking met BV Leiden, LOV Leiderdorp en de KOV (Katwijk).

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief