Kennis & Kunde workshops voor Leidse regio

Vanuit Economie071 ondersteunen we graag ondernemerschap en (jong) talent. Dat draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat en een bruisende regio. Daarom hebben we het voor regio-ondernemers mogelijk gemaakt om aan te haken bij twee Kennis en Kunde workshops van Centrum Management Leiden. Hierin leer je praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn binnen je bedrijf. De workshops zijn gratis, dus maak gebruik van deze unieke kans om andere ondernemers te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen.

Voor wie zijn de workshops bedoeld?
De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die werkzaam zijn binnen de sectoren retail, horeca, cultuur en dienstverlening. Tijdens Kennis en Kunde leer je tips en tricks om een groter bereik en uitgaven te genereren. Je hoort inspirerende voorbeelden van experts uit het vakgebied en het biedt een netwerkplek om andere ondernemers te ontmoeten. De workshops zijn voor maximaal 4 personen per onderneming, tenzij anders aangegeven. Ondernemers/eigenaren, leidinggevenden en medewerkers... iedereen is welkom!

Inspiratiesessie
De reeks Kennis & Kunde workshops gaan op 23 mei om 18.00 uur van start met een inspiratiesessie. Naast interessante sprekers als Harry Bijl van INretail en Guido van Woerkom, voorzitter van detailhandel Nederland, vind je hier korte presentaties van het aanbod van de workshops. Voor de regio gaat het om de praktische workshops 'De why van je onderneming' en 'On-line marketing'. Op 23 mei is er gelegenheid om je in te schrijven voor deze workshops, maar aanmelden kan ook via deze link: https://goo.gl/forms/00CcuWrfcfRRAaIm2

Data en tijden
Naast de inspiratiesessie, worden er voor de regio twee thema-workshops gegeven die ieder bestaan uit twee sessies. Het is daarom aanbevolen om per thema beide workshops te volgen, maar het is niet verplicht. Data zijn als volgt:
- 23 mei: Inspiratiesessie | Scheltema
- 06 juni: De why van jouw onderneming , deel 1
- 20 juni: De why van jouw onderneming, deel 2
- 10 oktober: Online marketing, deel 1
- 24 oktober: Online marketing, deel 2

De inspiratiesessie en de workshops beginnen om 18.00 uur met een inloop met drankje en broodje en eindigen omstreeks 21.30 uur. Hierna is er nog tijd voor een (netwerk)borrel.

Belangrijk
De workshops zijn gratis als je hiervoor bent aangemeld. Als je afwezig bent op de workshop zonder geldige afmelding, dan brengt Centrum Management Leiden € 75,00 in rekening. Het Centrummanagement Leiden behoudt het recht, indien noodzakelijk en/of onvermijdelijk, wijzigingen aan te brengen in de programmering van de workshops.

De Kennis & Kunde workshops komen tot stand in samenwerking met Rabobank Leiden-Katwijk, Economie071 en de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal.

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief