Positieve economische cijfers voor Leidse regio

.

Voor het vierde jaar op rij laat de Leidse regio positieve economische groeicijfers zien. Dat blijkt uit Index071 van bureau Blaauwberg, die in opdracht van Economie071 is opgesteld. De groei komt vooral voor rekening van het life sciences cluster en van de activiteiten die daar direct mee samenhangen.

Ludieke en persoonlijke Valentijnsactie in Leiden

.

Op Valentijnsdag besloot MoveNext - media design uit Leiden, haar buren op de Schipholweg en Stationsweg te verblijden met een roos. Internet is met social media tegenwoordig een belangrijk medium om met elkaar in contact te staan. Met deze ludieke actie, wilden wij als team, op een persoonlijke manier weer aandacht geven aan elkaar. Zo luidt de reactie van Huibrecht Bos, directeur MoveNext - media design.

 

 

Nodig elkaar uit!

.

Afgelopen woensdag was niet alleen onze Algemene Ledenvergadering, waar in tegenstelling tot andere jaren nu veel belangstelling voor was, maar ook het verkiezingsdebat. De politici werden kritisch bevraagd over de aandacht en ruimte voor ondernemen. Dat leverde interessante discussies op naar aanleiding van de stellingen. Na afloop was er voldoende gelegenheid tot netwerken tijdens de Binnenstadborrel.

Save the date: Startersdag Leiden 14 maart

.

Op woensdag 14 maart organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Economie 071 en Interpolis een gratis startersdag bij mboRijnland in Leiden. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

SPARK ‘Speed-Meet’ zoekt werkgevers

.

Het MVO platform SPARK organiseert donderdag 15 maart een 'Speed-Meet' bij AREA071 in Leiderdorp. Werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de regio Leiden ontmoeten elkaar die dag. De werkzoekenden bestaan uit mensen (jong en ouder) die momenteel een uitkering hebben, statushouders en mensen met een lichte beperking.

BVL lid Cassonade verzorgd complete inrichting boardroom Talpa Radio

.

De afgelopen maanden is BVL lid; Cassonade Projectinrichting, druk bezig geweest met het ontwerpen en realiseren van de boardroom voor Talpa Radio. Als inrichter, projectmanagementbureau en ontwerpstudio hebben zij alle facetten in huis om een klant op het gebied van inrichting en uitstraling te begeleiden en te ontzorgen op weg naar het mooiste resultaat en het gewenste ambitieniveau.

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief