Get connected 071

.

De Economische Agenda Leidse regio werkt aan een verbreding van haar economisch programma op de thema’s Duurzaamheid, Mobiliteit en Arbeidsmarkt van de toekomst. Hiervoor zijn gesprekken gevoerd met zo’n 45 professionals uit de partnerorganisaties van Economie071, waaronder BV Leiden. Dit heeft verkenningen opgeleverd op de drie thema’s bestaande uit een overzicht van landelijke trends, regionale kansen en een mogelijke Economie071 aanpak. De verkenningen vormden de basis voor het verdere gesprek en uitwerking.

Hudson Bar & Kitchen opent nieuwe vestiging in Leiden

.

Een stukje hip USA op de gerestylede Nieuwe Beestenmarkt

Na een maandenlange verbouwing opende deze maand Hudson Bar & Kitchen aan de Leidsche Nieuwe Beestenmarkt. De gigantische raampartij en het zonnige terras bieden een sfeervol uitzicht op de levendige omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden neemt Hudson Bar & Kitchen bezoekers mee langs een culinaire trip dwars door de USA. De Amerikaanse invloeden vertalen zich door in food classics, een amicale service, royale gerechten en een classy style. Kortom: The All American Experience tijdens een gezellige borrel, smaakvolle lunch én diner.

De Clercq Advocaten Notariaat en Onderwijsbureau Hollands Midden ondertekenen samenwerkingsconvenant

.

Het Onderwijs Bureau Hollands Midden verzorgt op dit moment de bedrijfsvoering van meer dan 50 besturen en 200 scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Dit doen zij met ruim 60 medewerkers vanuit het kantoor in Leiden. De medewerkers van het OHM vallen op door hun kennis, betrokkenheid en oprechte aandacht voor de schoolsituatie. Zij anticiperen in de uitvoering van hun werkzaamheden op nieuwe wet- en regelgeving gericht op de gemeenschappelijke zorg voor het onderwijs.

Een kijkje achter de schermen bij Werfpop

.

Leden van BV Leiden ziijn van harte welkom voor een gratis rondleiding en exclusieve blik achter de schermen van Werfpop Leiden en wel op zaterdag 15 juli. Tijdens de rondleiding laat Bob Schrover, ook lid van BV Leiden, zien wat er bij komt kijken om dit gratis festival met 20.000 bezoekers en 300 vrijwilligers mogelijk te maken. Oftewel...een uniek kijkje achter de schermen.

Werken aan een toekomstplan voor elk winkelgebied in de Leidse regio

.

Wellicht heeft u er over gehoord of actief meegewerkt aan de regionale Retailvisie. In deze visie werken ondernemers en gemeenten in de Leidse regio samen om haar winkelgebieden te versterken. De trends en ontwikkelingen in o.a. consumentengedrag laten zien dat actie op retailgebied gewenst is.
De gezamenlijke regionale visie geeft richting. Het is nu in eerste instantie aan de ondernemers om de visie om te zetten in concrete plannen voor de toekomst. Omdat we begrijpen dat dit tijd en expertise kost, helpen landelijke en lokale experts u. De inzet van deze experts valt onder Economie071. Economie071 is een regionaal samenwerkingsverband waar ook ondernemers in vertegenwoordigd zijn.

Kennis & Kunde workshops voor Leidse regio

.

Vanuit Economie071 ondersteunen we graag ondernemerschap en (jong) talent. Dat draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat en een bruisende regio. Daarom hebben we het voor regio-ondernemers mogelijk gemaakt om aan te haken bij twee Kennis en Kunde workshops van Centrum Management Leiden. Hierin leer je praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn binnen je bedrijf. De workshops zijn gratis, dus maak gebruik van deze unieke kans om andere ondernemers te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen.

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief