Positieve economische cijfers voor Leidse regio

.

Voor het vierde jaar op rij laat de Leidse regio positieve economische groeicijfers zien. Dat blijkt uit Index071 van bureau Blaauwberg, die in opdracht van Economie071 is opgesteld. De groei komt vooral voor rekening van het life sciences cluster en van de activiteiten die daar direct mee samenhangen.

Ludieke en persoonlijke Valentijnsactie in Leiden

.

Op Valentijnsdag besloot MoveNext - media design uit Leiden, haar buren op de Schipholweg en Stationsweg te verblijden met een roos. Internet is met social media tegenwoordig een belangrijk medium om met elkaar in contact te staan. Met deze ludieke actie, wilden wij als team, op een persoonlijke manier weer aandacht geven aan elkaar. Zo luidt de reactie van Huibrecht Bos, directeur MoveNext - media design.

 

 

Nodig elkaar uit!

.

Afgelopen woensdag was niet alleen onze Algemene Ledenvergadering, waar in tegenstelling tot andere jaren nu veel belangstelling voor was, maar ook het verkiezingsdebat. De politici werden kritisch bevraagd over de aandacht en ruimte voor ondernemen. Dat leverde interessante discussies op naar aanleiding van de stellingen. Na afloop was er voldoende gelegenheid tot netwerken tijdens de Binnenstadborrel.

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief