Bijeenkomst Nederlandse taal op de werkvloer in Gouda

.

Wil je helder en duidelijk kunnen communiceren met jouw medewerkers? Op 21 september 2017 is er een bijeenkomst van ondernemers over Nederlandse taal op de werkvloer. Je kan een subsidie van maximaal 50.000 euro ontvangen om jouw medewerkers bij te scholen als het gaat om de Nederlandse taal. Dit heeft veel voordelen voor jou als werkgever: betere communicatie, betere samenwerking, hogere productiviteit en alles opgeteld meer werkplezier en tevreden klanten.

Het winkelrondje compleet

.

Begin juni opende Paul Laudy, wethouder Bouw en Openbare Ruimte, samen met projectontwikkelaar MRP de Catharinasteeg. Hiermee werd het nieuwe winkelrondje compleet. Een sfeergebied dat de afgelopen maanden steeds meer nieuwe concepten liet zien en dat ook de komende tijd blijft verrassen. Het nieuwe winkelrondje van Leiden wordt groots gevierd met een vierdaags stadsfestival van donderdag 9 t/m zondag 12 november.

Nationale Werkbezoekdag

.

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is. Door een Nationale Werkbezoek Dag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse hebben, dankzij een werkbezoek krijgen ze inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijf of publieke instellingen gebeurd. De bedrijven kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld.

Secretariaat

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
E. info@bvleiden.nl
T. 071 5127885
Bereikbaar op ma. di & do.

Nieuwsbrief